Kızılay Web Banner 950X100

Deprem bölgesinde proje açılışı

Deprem bölgesinde proje açılışı

Teknoloji Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
312 okunma
Google News

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TÜBİTAK 4007 Özel Destek Çağrısı kapsamında hazırlanan “Düzce’den Türkoğlu’na Dostluğun Yolu Bilim” proje deprem bölgesinde açıldı. 
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde düzenlenen açılışa Türkoğlu Belediye Başkan yardımcısı Sayın Ramazan Bozdoğan, Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mustafa Çelik, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Yaşar Bilir ile Ahmet Girgin ve okul müdürleri katılım sağladı. 22 atölye ve 1 panelden oluşan projeye büyük katkıları olan Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Orman İşletme Müdürlüğü’ne de ayrıca teşekkür edildi. Ayrıca projeye ev sahipliği yapan Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkoğlu Belediyesi de etkinliklere destek verdi. Zor durumlarla baş edebilme, afete yönelik bilgi ve bilinç düzeyini artırma, bilimin eğlenceli dünyasının kapılarını aralama gibi pek çok amaca hizmet eden projede Türkoğlu'nda sergilenmeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.