Kızılay Web Banner 950X100

Seçim güvenliği VKS ile görüşüldü

Seçim güvenliği VKS ile görüşüldü

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 14:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
158 okunma
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında Video Konferans sistemi ile ülke genelindeki valilik protokolleri ile toplantı gerçekleştirildi. Düzce Valisi Cevdet Atay ile il protokol üyelerinin katıldığı toplantıda seçim güvenliği başta olmak üzere bir çok konu görüşüldü. 
Düzce Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü Yunus Emre Ünveren, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç ile Akçakoca Sahil Güvenlik Birimi sorumlusu Özkan Dede'nin katılımı ile video konferans sistemi üzerinden toplantı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlık ettiği toplantıda Seçim Güvenliği, Terörle Mücadele, Uyuşturucuyla Mücadelede Kökünü Kurutma Operasyonları, Kaçak Göç ile Mücadele konuları değerlendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.