Kızılay Web Banner 950X100

İçişleri Bakanı Soylu: Cumhurbaşkanımız ve Ayşe Ablam sizlere emanet...

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu halkla buluşturdu. Soylu “Ayşe Abla” diye hitap ettiği Keşir’i ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Düzcelilere emanet ettiğini söyledi.

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 12:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
111 okunma
Google News

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu halkla buluşturdu. Soylu “Ayşe Abla” diye hitap ettiği Keşir’i ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Düzcelilere emanet ettiğini söyledi. 

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı milletvekili Ayşe Keşir, Aydınpınar Köyünde seçmenle bir araya geldi. 

Aydınpınar Köyü sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Ayşe Keşir, rekor seviyede oy istedi. Kıraathane ziyaretinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  ile telefonda görüşmek isteyen bir vatandaşın isteğini kırmadı. Soylu’yu cep telefonu ile arayan Ayşe Keşir, Düzce’nin en büyük köyü olan 4 bin 500 nüfuslu Aydınpınar Köyünden vatandaşın selamını iletti. Düzce’nin seçimlerde rekor kıracağını vurguladı. 

Telefondan Düzcelilere seslenen Bakan Soylu “ Hayırlı Ramazanlar diliyorum İstanbul’dan selamlarımızı iletiyoruz. Aynı zamanda iki emanetimiz var size, birisi Ayşe ablam birisi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Yüce Allah birlik içinde olanları ve  çok çalışanı mükafatlandırıyor. 

Türk milleti güzel şeylere, iyi şeylere ve güçlü şeylere layık. Milletimizin istediği devrimleri yapabilecek olan güçlü liderler, istikrar, tecrübe bütün bunları yapabilecek bir kabiliyet onun için siz her şeyi benden daha çok iyi biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 21 yıldır Türkiye’nin altyapısını AK Parti, Cumhur ittifakı ile beraber gerçekleştiriyor. Hayrettin abi çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun, herkese çok selamlar” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Aydınpınar Köyünden Hayrettin Aban Bakan Soylu ile yaptığı görüşmede oy sözü vererek“ Allah sizlere uzun ömürler versin” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.