Kızılay Web Banner 950X100

Feci kazada hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı

Feci kazada hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
216 okunma
Google News

Yığılca'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden kişilerin ailelerine Düzce Valisi Cevdet Atay başsağlığı ziyaretleri gerçekleştirdi. 
Geçtiğimiz günlerde Yığılca'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşa motosiklet çarpmış, kazada 3 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatlarını kaybedenler köylerinde defin edilirken, Düzce Valisi Cevdet Atay aileleri ziyaret ederek başsağlığı ziyaretlerini gerçekleştirdi. Bu çerçevede Vali Atay ilk olarak Ali Acar'ın ailesini ardından Enes Eren'in ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Vali Atay son olarak motosiklette yolcu olarak bulunan ve kazanın ardından hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Ömer Faruk Baltacı'nın ailesini ziyaret etti. Başsağlığı dileklerini ileten Vali Atay 3 ailenin de yanlarında olduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.