Kızılay Web Banner 950X100

Bu sanal fuar istihdam sağlayacak

Bu sanal fuar istihdam sağlayacak

Ekonomi Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 14:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
236 okunma
Google News

 Düzce'de faaliyet gösteren 13 firmanın katılımıyla 24-25 Mayıs tarihlerinde Karadeniz 1.Bölgesel Sanal İstihdam Fuarı düzenlenecek.   
 İstihdam Seferberliği çerçevesinde İŞKUR tarafından Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşen istihdam fuarları ve kariyer günleri, oluşturulan ‘sanal fuar’ teknolojisi ile daha global ve ulaşılabilir hale geldi.  Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Karadeniz 1.Bölgesel Sanal İstihdam Fuarı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Açıklamada, 24-25 Mayıs tarihlerinde "https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr" adresine girilerek, katılımcı firmalar ile yazılı veya görüntülü olarak görüşülebileceği ve online olarak CV’lerin bırakılabileceği belirtildi. 
 Sanal fuarı ziyaret etmek isteyenlerin kayıt olarak, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabileceği, profil hesaplarına CV yükleyebileceği, katılımcı firma yetkilileri ile görüşüp, firmalar ve iş ve meslek danışmanları tarafından düzenlenecek seminerlere katılabileceği öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.